Ми раді представити вам професійне весло з професійної лінійки, хоча йдеться скоріше про нагадування, адже Rapa популярна серед каякерів. Це весло найвідомішого чеського виробника TNP призначене для досвідчених веслувальників, але активні водники та початківці також його обирають. Їх приваблює міцність та площа весла, що робить гребки потужнішими. Друзі власників Рапи тихо заздрять, а вороги швидко роблять жести доброї волі.

Що робить це весло особливим? Асиметрична та широка форма лопатки весла дозволяє розрізати бурхливі потоки, а велика площа лопатки додає потужності при веслуванні, не витрачаючи при цьому багато сил! Гарними якостями інструмент володіє, коли він виготовлений із якісних матеріалів. У Рапи 707.2 це міцний дюралевий шафт та лопатка з поліаміду із додаванням скловолокна. Весло міцне, легке та зносостійке.

Ласкаво просимо до нашого магазину! Тут можливо весло потримати і добряче “помацати”, відчути в руках і зробити вибір.

В наявності є моделі весел із дюралевим шафтом (707.2), шафтом зі скловолокна (717.2, 717.4), а також карбоновим шафтом (727.2). Є і люкс варіант із карбоновими лопатками та карбоновим шафтом (727С.4). Довжина 230-240 см.

Домовитися про зустріч або задати питання можна за тел. +380952192299 (viber, telegram).